Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat kan ik verwachten als de prinses langskomt?
Op deze pagina vindt u alle pakketten die we op dit moment aanbieden. Standaard zit er in ieder pakket een cadeautje voor de jarige, interactieve storytime, zingen en dansen een een fotomoment. Ook komt er altijd een assistent mee om het feestje soepel te laten verlopen. Heeft u een speciale wens? Laat het ons weten!

Moet ik zelf iets klaarzetten voor het feestje?
Alles wat de prinses nodig heeft is ruimte om te dansen en te zitten tijdens het voorlezen. Om te kleuren/knutselen is het handig om een lege tafel klaar te hebben staan met genoeg stoelen voor alle kindjes.

Moet ik zelf aanwezig zijn tijdens het feestje?
Het is belangrijk dat er tijdens het bezoek van de prinses altijd een ouder aanwezig is om de kinderen in de gaten te houden. Onze prinsessen zijn namelijk geen babysitters.

Hoeveel kinderen kan ik uitnodigen?
Om ieder kind evenveel aandacht te kunnen geven raden wij aan maximaal 8 kinderen uit te nodigen.

Voor welke leeftijd is een prinsessenfeest geschikt?
Onze prinsessenfeestjes zijn vooral geschikt voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar.

Hoe kan ik een prinses boeken?
Heel simpel! Klik in het menu op ‘Contact’, en vul het contactformulier in, of stuur ons een berichtje via Facebook en laat ons weten wanneer jouw feestje of evenement is. Wij proberen dan zo snel mogelijk contact op te nemen.

Wanneer kan de prinses langskomen?
Op dit moment zijn de prinsessen vooral in het weekend beschikbaar. Mocht u een andere dag in gedachte hebben neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen doen!

Is uw vraag nog steeds niet beantwoord? Neem dan contact met ons via het contact formulier, of stuur ons een berichtje via Facebook!