Veelgestelde vragen

Algemeen

Moet ik zelf iets klaarzetten voor het feestje?
Voor het feestje hebben de karakters voornamelijk ruimte nodig waar ze met alle kinderen kunnen dansen. Daarnaast is het handig om een tafel klaar te hebben staan met voldoende stoelen, waar de kinderen kunnen kleuren of knutselen, en waar het karakter kan zitten om glittertattoo’s of schmink aan te brengen.

Moet ik zelf aanwezig zijn tijdens het feestje?
Het is essentieel dat er tijdens het bezoek van het karakter altijd een ouder of volwassene aanwezig is om toezicht te houden op de kinderen, zodat het feestje soepel verloopt.

Hoeveel kinderen kan ik uitnodigen?
Om ervoor te zorgen dat elk kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt, adviseren we om bij een feestje met 1 karakter maximaal 8 kinderen uit te nodigen. Voor een feestje met 2 karakters is het aan te raden om maximaal 10 kinderen uit te nodigen. Zo kunnen alle kindjes optimaal van het feestje genieten.

Voor welke leeftijd is dit feestje geschikt?
Onze prinsessen/superheldenfeestjes zijn vooral geschikt voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar.

Hoe lang van tevoren moet ik boeken?
Om teleurstelling te voorkomen, adviseren we om minimaal 4 tot 6 weken van tevoren te boeken. Hoe eerder je ons de datum doorgeeft, hoe groter de kans dat de gewenste datum nog beschikbaar is en dat het karakter naar keuze nog beschikbaar is. Wij staan klaar om je te helpen bij het plannen van je kinderfeestje, dus aarzel niet om contact op te nemen!

Hoe kan ik een karakter boeken voor een kinderfeestje?
Heel simpel! Klik in het menu op ‘Boek nu!, en vul het boekingsformulier in. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via Facebook of Whatsapp. Laat ons weten wanneer je feestje plaatsvindt, en wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren boekt, vooral tijdens drukke periodes zoals rond vakanties en rond de feestdagen, om ervoor te zorgen dat je gewenste karakter beschikbaar is voor jouw gelegenheid.

Wanneer kunnen de karakters langskomen?
Op dit moment zijn onze karakters voornamelijk beschikbaar op woensdag, vrijdag en in het weekend. Als je een andere dag in gedachten hebt, neem dan gerust contact met ons op. We doen ons best om je wensen tegemoet te komen! Zorg ervoor dat je ruim van tevoren boekt, vooral tijdens drukke periodes zoals rond de vakanties en rond de feestdagen, om ervoor te zorgen dat je gewenste karakter beschikbaar is voor jouw gelegenheid.

Hoe werkt de betaling?
Er zijn verschillende opties om te betalen. Je kunt kiezen voor betaling via bankoverschrijving of een betaalverzoek. Daarnaast is het ook mogelijk om contant te betalen op het feestje zelf. Indien je contant wilt betalen, vragen we je gepast te betalen en dit bij voorkeur te doen in een gesloten envelop, zodat dit niet zichtbaar is voor de kinderen.

Hoe verwijder ik een glitter tattoo?
Een eenvoudige manier om een glitter tattoo te verwijderen, is door een watje te drenken in olie en dit enkele minuten op de tattoo te laten liggen. Je kunt ook een vette crème aanbrengen. Laat de olie of crème enkele minuten inwerken, waarna je de glitter tattoo gemakkelijk kunt wegvegen.

Is je vraag nog steeds niet beantwoord? Neem dan contact met ons via het contact formulier, of stuur ons een berichtje via Facebook of Whatsapp!