Veelgestelde vragen

Algemeen

Moet ik zelf iets klaarzetten voor het feestje?
Alles wat de prinses nodig heeft is ruimte om te dansen en te zitten om glittertattoo’s te zetten. Om te kleuren/knutselen is het handig om een lege tafel klaar te hebben staan met genoeg stoelen voor alle kindjes.

Moet ik zelf aanwezig zijn tijdens het feestje?
Het is belangrijk dat er tijdens het bezoek van de prinses altijd een ouder aanwezig is om de kinderen in de gaten te houden. Onze prinsessen zijn namelijk geen babysitters.

Hoeveel kinderen kan ik uitnodigen?
Om ieder kind evenveel aandacht te kunnen geven raden we aan bij een feestje met 1 prinses maximaal 8 kinderen uit te nodigen, en bij een feestje met 2 prinsessen maximaal 10.

Voor welke leeftijd is een prinsessenfeest geschikt?
Onze prinsessenfeestjes zijn vooral geschikt voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar.

Hoe kan ik een prinses boeken voor een kinderfeestje?
Heel simpel! Klik in het menu op ‘Boek nu!, en vul het boekingsformulier in, of stuur ons een berichtje via Facebook en laat ons weten wanneer jouw feestje is. Wij proberen dan zo snel mogelijk contact op te nemen.

Wanneer kan de prinses langskomen?
Op dit moment zijn de prinsessen vooral in het weekend en op woensdagmiddag beschikbaar. Mocht je een andere dag in gedachte hebben neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Hoe werkt de betaling?
Je kunt betalen via bankoverschift of een betaalverzoek. Daarnaast is het ook mogelijk om contant te betalen op het feestje zelf. Het liefst wel in een gesloten envelop, zodat dit niet voor de kinderen zichtbaar is.

Is je vraag nog steeds niet beantwoord? Neem dan contact met ons via het contact formulier, of stuur ons een berichtje via Facebook!